„Ca în filme”. Un pilot, răpit și torturat în timpul unei escale. A fost atacat când își făcea cumpărăturile

Data publicării:
pilot la bordul unui avion
Un pilot al British Airways a fost răpit și torturat în timpul unei escale între zborurile din Africa de Sud. FOTO: Shutterstock

Un pilot al British Airways a fost răpit și torturat în timpul unei escale între zborurile din Africa de Sud. El a fost eliberat după ce i-au fost furați toți banii, transmite Sky News.

O alertă a fost trimisă personalului companiei aeriene, anunțându-i că un membru al echipajului „a fost răpit” în fața unui supermarket.

O sursă a declarat pentru The Sun că pilotul a fost eliberat doar după ce i-au fost furați toți banii.

„Este uluitor ce s-a întâmplat cu pilotul. A fost ceva parcă desprins din filme. Este fericit că este în viață”, a declarat o sursă.

Pilotul a fost abordat de o femeie în parcarea unui supermarket, care i-a cerut să o ajute cu gențile. Când au ajuns la mașina ei, el a fost împins înăuntru de un grup de bărbați și dus într-o parte îndepărtată a orașului, unde a fost torturat ore întregi.

Potrivit autorităților, starea pilotului nu i-a permis să mai zboare după aceea, compania fiind nevoită să-i găsească un înlocuitor.

Compania aeriană a declarat că „sprijină” un coleg și autoritățile locale în ancheta lor, dar nu a oferit detalii suplimentare.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri