Video Copiii lui Blinken s-au costumat în Zelenski de Halloween și au mers la Biden: „Ne dați ori nu ne dați?”

Data actualizării: Data publicării:
President Joe Biden and first lady Dr. Jill Biden welcome Trick-or-Treaters to the White House
Copiii secretarului de stat al SUA, Antony Blinken, s-au îmbrăcat de Halloween în președintele Zelenski și în steagul ucrainean. Foto: Profimedia Images

Copiii secretarului de stat american Antony Blinken s-au costumat de Halloween în președintele ucrainean Volodimir Zelenski și au mers la președintele SUA Joe Biden.

Imaginile cu cei doi copii s-au viralizat pe rețelele sociale. 

„Copiii secretarului de stat al SUA, Antony Blinken, s-au îmbrăcat ieri în președintele Zelensky și în steagul ucrainean. Arată uimitor! Vă mulțumesc, copii!”, a scris pe rețeaua X Anton Gherașcenko, consilierului ministrului de interne din Ucraina.

Potrivit tradiției americane, aceștia au cerut dulciuri cu celebra replică: „Ne dați ori nu ne dați?”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Momentul a fost speculat pe rețelele sociale, în contextul în care Kievul are îngrijorări cu privire la viitoarele ajutoare militare ale Statelor Unite.

Mai mulți membri din echipa preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski au declarat că acesta este furios şi că se simte trădat de aliaţii occidentali, care „l-au lăsat fără mijloacele de a câştiga războiul, doar cu mijloacele de a-i supravieţui”, a relatat luni revista Time.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri