Coșmarul șoferului blocat 6 zile în mașina căzută de pe pod după un acident. Spune că a vrut să se sinucidă pentru a-și curma suferința

Data actualizării: Data publicării:
Matthew Reum,
Matthew Reum a supraviețuit 6 zile în mașina sa, după un accident. Foto: GoFundMe

Un bărbat care a supraviețuit șase zile blocat într-o mașină care s-a răsturnat pe o autostradă din SUA și a căzut sub un pod a povestit cum a reușit să supraviețuiască timp de șase zile, până când a fost salvat. El mărturisește că a vrut să se sinucidă, pentru a-și curma suferința, dar că acum este gata să prețuiască noua șansă la viață pe care a primit-o, relatează NBC News.

Matthew Reum, în vârstă de 27 de ani, a fost găsit blocat în mașina sa avariată, căzută într-un pârâu de mică adâncime din Portage, Indiana, pe 26 decembrie, de către un bărbat și ginerele său, care mergeau la pescuit.

Dus cu elicopterul la spital, Reum era grav rănit. Avea o mână și un picior rupte, iar celălalt picior i-a fost amputat deasupra tibiei.

„Am fost urcat în elicopter și creierul meu îmi spunea că sunt salvat, sunt în viață”, a spus el într-un interviu pentru NBC News după ieșirea din spital.

Reum mergea din Hobart, Indiana, spre South Bend, pentru a participa la înmormântarea unui prieten. Pe autostrada acoperită de ceață, a virat pentru a evita un animal - posibil o căprioară - iar vehiculul a derapat și s-a răsturnat sub un pod, într-un pârâu de mică adâncime.

„La scurt timp după aceea, am leșinat”, a spus Reum.

Când și-a revenit și și-a dat seama ce s-a întâmplat, el a încercat să aplice lecțiile de supraviețuire în natură pe care le cunoștea.

El știa așa-numitele 3 reguli de supraviețuire - oamenii pot supraviețui în general trei minute fără aer, trei zile fără apă și trei săptămâni fără mâncare.

Cu toate acestea, la un moment dat a fost cuprins de disperare și a încercat să se sinucidă, a povestit Reum.

„Dar auzeam în mintea mea vocea celui mai bun prieten, care îmi spunea: stop! Nu doresc nimănui să treacă vreodată printr-o astfel de situație”, spune el.

Fără acces la apă și blocat la volan, el și-a folosit pantalonii pentru a canaliza apa de ploaie de pe trapa vehiculului.

„Nu am mâncat nimic. Practic, am supt apa strânsă în pantaloni”, a povestit el.

După 6 zile, a fost văzut de Mario Garcia și ginerele său, Nivardo De La Torre, care căutau un loc bun pentru pescuit.

„Eram puțin speriat, dar m-am dus să mă uit în mașină, am ridicat airbag-ul și am văzut umărul și corpul chiar acolo”, a spus Garcia.

Inițial, a crezut că a descoperit un cadavru, dar când l-a atins pe Reum, acesta s-a mișcat.

„Când i-am văzut, am crezut că am halucinații”, a spus Reum.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri