Crima care a șocat Hong Kong. Polițiștii caută fragmente din trupul tinerei ucise, după ce picioarele i-au fost găsite într-un frigider

Data publicării:
Hong Kong Police Search Landfill - 28 Feb 2023
Peste o sută de polițiști caută rămășițele tinerei ucise. Foto: Profimedia Images

Polițiștii din Hong Kong continuă căutările unor fragmente din trupul tinerei fotomodel ucise ale cărei picioare dezmembrate au fost găsite într-un frigider. Peste o sută de polițiști caută într-o groapă de gunoi, unde au fost făcute și săpături, mâinile și trunchiul tinerei, potrivit Sky News.

O parte din rămășițele modelului şi vedetei social-media Abby Choi au fost descoperite vineri într-o casă închiriată şi pregătită special pentru ca autorii crimei să scape de cadavru, conform poliţiei.

Craniul victimei a fost găsit într-o oală, iar picioarele într-un frigider. Anchetatorii spun că „suspecții au aruncat mai multe pungi în dimineața zilei de 22 februarie”, în zona unei gropi de gunoi.

„Pot fi unele părți ale corpului sau ar putea fi hainele și telefonul victimei – sau chiar armele crimei”, au mai declarat polițiștii.

Hong Kong Police Search Landfill
Peste o sută de polițiști caută rămășițele tinerei ucise. Foto: Profimedia Images

Fostul soţ, fostul socru şi fostul cumnat au fost inculpaţi luni pentru crimă.

Poliţia anunţase sâmbătă că a descoperit rămăşiţe în frigider şi în nişte oale de gătit, inclusiv ceea ce pare să fie craniul victimei.

În casa de la malul mării unde au fost descoperite rămăşiţele, un fierăstrău electric şi un tocător de carne au fost lăsate în urmă după ce au fost folosite pentru a tăia carnea umană, a declarat Alan Chung, cel care conduce ancheta.

O examinare medico-legală a descoperit o gaură în partea din spate a craniului. „Credem că victima a fost atacată în timp ce se afla în vehiculul (care a transportat-o până la casă, n.r.) şi că era deja inconştientă la sosire”, a declarat Chung.

Tânăra în vârstă de 28 de ani, urmărită de peste 100.000 de persoane pe Instagram, era dată dispărută de marţi, 21 februarie.

Fostul ei soţ, Alex Kwong, în vârstă de 28 de ani, precum şi tatăl şi fratele său, Kwong Kau şi, respectiv, Anthony Kwong, au apărut luni în faţa instanţei şi au fost acuzaţi de crimă. Toţi trei riscă închisoarea pe viaţă. Fosta soacră a lui Abby Choi, Jenny Li, a fost acuzată de obstrucţionarea justiţiei prin distrugerea de probe.

Potrivit anchetatorilor, Choi avea dispute financiare legate de o proprietate de lux cu fostul ei soţ şi cu familia acestuia. Mamă a doi copii, Choi divorţase de Kwong şi se recăsătorise cu Chris Tam, moştenitorul unei familii bogate din Hong Kong. Fostul ei soţ a fost arestat sâmbătă pe un ponton din Hong Kong, de unde încerca să fugă din oraş cu o barcă furată, a precizat poliţia.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri