Cuplul care a murit pe podul Kerci mergea în vacanță în Crimeea. Fata lor este rănită

Data actualizării: Data publicării:
cuplul care a murit pe podul kerci
Cuplul care a murit pe podul Kerci mergea în vacanță în Crimeea. Fata lor este rănită. FOTO: Profimedia Images

Cuplul care a murit în exploziile de pe podul Kerci din această noapte mergea în vacanță în Crimeea. Fata lor a supraviețuit, dar a fost rănită la cap și piept.

Autoritățile ruse au transmis mai multe detalii despre familia care era în mașina distrusă de explozie.

Este vorba despre o femeie de 36 de ani și un bărbat de 40 de ani. Fiica lor a fost rănită și este în spital, potrivit autorităților ruse. A suferit leziuni la cap și la piept, dar este conștientă și respiră singură. Rănile nu îi pun viața în pericol, au transmis medicii. Ea va fi dusă la Belgorod atunci când medicii vor considera că acest lucru va fi posibil.

Familia era din districtul Novooskolsky din Belgorod, care se învecinează cu Harkov.  

Citește și: "Erau bariere ca-n filme de război, oameni mutilați". De ce încă merg rușii în vacanță în Crimeea, deși spun că drumul e "înfricoșător" 

Presa din Rusia a scris că familia mergea în vacanță în Crimeea, care este din 2014 o destinație populară pentru rușii care vor să petreacă timpul liber acolo.

Autorităţile ruse au descris atacul de la podul Kerci drept un ''act de terorism''. Incidentul, descris anterior de administraţia locală drept o ''urgenţă'', a cauzat oprirea traficului pe pod. Moscova a deschis o anchetă oficială privind ceea ce Comisia de Investigații Rusă numește „un act terorist comis de serviciile speciale ale Ucrainei”.

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri