Video „De unde dracu ai mai apărut și tu?” Răspunsul lui Lavrov când a fost întrebat de legăturile cu Prigojin

Data actualizării: Data publicării:
serghei lavrov gesticuleaza
Serghei Lavrov, ministrul de Externe rus. Foto: Profimedia

Ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, a avut o ieșire nediplomatică atunci când a fost întrebat de un jurnalist cât de apropiate erau legăturile lui cu Evgheni Prigojin, șeful grupului Wagner, mort în urmă cu două zile după ce avionul său s-a prăbușit din cauze deocamdată neclare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

- Cât de apropiată a fost colaborarea dvs. cu Prigojin?, l-a întrebat un jurnalist de la canalul „Nastoiașceie Vremia” (Timpul prezent) pe Serghei Lavrov, la summitul BRICS din Africa de Sud.

- De unde dracu ai mai apărut și tu?, i-a răspuns Lavrov și a trecut mai departe, înconjurat de bodiguarzi. De altfel, unul din ei a îndepărtat microfonul jurnalistului din fața ministrului rus de externe.

Momentul a fost înregistrat și postat pe rețelele sociale.

„Nastoiașceie Vremia” este un canal tv cu sediul la Praga, creat de Radio Europa Liberă, având jurnaliști atât în Rusia, cât și în Ucraina.

Evgheni Prigojin a murit miercuri, alături de mai multe persoane, majoritatea lideri Wagner, după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit în timpul unui zbor de la Moscova la Sankt Petersburg.

Incidentul este în continuare învăluit în mister, iar cauzele prăbușirii sunt neclare încă. Au apărut mai multe ipoteze și a fost găsit și un prim suspect responabil de acest eveniment.

Cadavrul lui Evgheni Prigojin a fost identificat în cele din urmă, iar președintele rus Vladimir Putin a comentat cazul la mai bine de o zi după prăbușirea avionului.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri