Femeia care a fost concediată după ce i-a arătat degetul mijlociu lui Trump dă compania în judecată

Data actualizării: Data publicării:
juli brinkman

Femeia care i-a arătat degetul mijlociu coloanei oficiale a președintelui american Donald Trump și a fost apoi concediată de la locul de muncă a decis să își dea în judecată fostul angajator, pentru că i-a încheiat ilegal contractul, scrie CNN.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Juli Briskman a fost concediată din echipa de marketing a companiei Akima LLC în noiembrie 2017, la scurt timp după ce a recunoscut că ea era femeia din imaginea devenită virală pe rețelele de socializare.

„M-am gândit că oricum se va afla, în cele din urmă”, a spus Briskman.

Femeia a mai declarat că, la serviciu, i s-a spus apoi că a încălcat politica firmei pe rețelele de socializare și că acesta este motivul pentru care este dată afară.

Ea a anunțat acum că și-a dat în judecată fostul angajator și susține că ce i s-a întâmplat nu este acceptabil într-o democrație. Avocatul ei a subliniat acest lucru într-un comunicat.

„Juli și-a exprimat dezaprobarea față de președinte, iar acest lucru este un drept fundamental protejat atât de consituția Statelor Unite, cât și de legea statului Virginia. Acțiunile companiei Akima, acelea de a o forța pe Juli să își părăsească locul de muncă, au încălcat flagrant drepturile angajaților. Doamna Briskman și-a exprimat dezaprobarea față de președintele Trump în timpul ei liber, nu ca angajat, ci ca cetățean al Americii”, a transmis avocatul femeii.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri