Video „Festivalul războinicului pașnic”. Copiii din Rusia au fost puși să tragă în ținte cu pozele lui Zelenski, Biden și Stoltenberg

Data publicării:
ezgif.com-resize (57)

Imagini incredibile din Rusia, unde copiii au fost puși să tragă cu arma de airsoft în ținte improvizate cu pozelele lui Zelenski, Biden și Stoltenberg.

Imaginile au fost publicate pe rețeaua X și arată copiii dintr-o școală din Tomsk participând la așa-numitul „Festival al războinicului pașnic”.

„În Rusia, copiii „învață patriotismul” în timp ce trag în Biden, Zelenski și Stoltenberg. Un festival numit „Războinicul pașnic al Federației Ruse” a avut loc în orașul rus Tomsk. La una dintre locații a fost amenajat un poligon de tragere pentru copii, unde în loc de ținte erau fotografii cu Volodimir Zelenski, Joe Biden și secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg”, a scris pe X Anton Gherașcenko, consilierul ministrului ucrainean de interne.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri