FOTO: Putin și-a primit invitații la o masă uriașă și a ajuns din nou ținta ironiilor

Data actualizării: Data publicării:
putin la o masa uriasa alaturi de lideri religiosi
Putin și-a primit invitații la o masă uriașă și a ajuns din nou ținta ironiilor. Foto: Profimedia

Președintele rus Vladimir Putin a dezvăluit o nouă masă masivă pe care o folosește pentru a păstra distanța față de invitații săi. Imediat, a devenit ținta ironiilor pe rețelele sociale, relatează Business Insider.

Președintele rus s-a întâlnit săptămâna aceasta cu reprezentanți ai asociațiilor religioase din Rusia în Sala Sf. Ecaterina de la Kremlin, potrivit biroului său.

Imaginile difuzate de la întâlnire îl arată pe Putin stând pe o parte a unei mese dreptunghiulare albe, în timp ce oficialii sunt înghesuiți cu toții pe celelalte laturi.

Nu a durat mult până când imaginile s-au viralizat pe rețele de sociale, majoritatea oamenilor comentându-le ironic.

Anton Gerașcenko, un consilier al ministrului afacerilor interne al Ucrainei, a postat pe Twitter o fotografie a mesei alături de texul: „Poziția lui la masă spune multe. (Vi se pare că masa arată ca o piscină?)”

Un utilizator al rețelei sociale Reddit a scris că masa prezintă o „oportunitate fantastică pentru trenul sushi”, referindu-se la benzile pe care circulă platouri cu sushi în restaurantele japoneze.

Mesele ridicol de mari ale lui Putin au captat atenția globală încă din timpul pandemiei de Covid.

În iunie anul trecut, el a fost văzut alături de șefi de stat la o masă masivă în Turkmenistan. Putin s-a întâlnit cu președintele francez Emmanuel Macron în februarie anul trecut, la o masă lungă de 4 metri, la Moscova.

După pandemia de Covid-19, Putin ar fi devenit obsedat de sănătatea și siguranța sa și îi place să păstreze distanța față de oameni, au potrivit mai multor articole de presă.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri