Video I-a trecut glonțul pe la ureche. Un soldat ucrainean scapă cu viață, după ce un glonț trece la doar câțiva centimetri de capul său

Data actualizării: Data publicării:
ucrainean ezgif.com-resize (5)

Un soldat ucrainean a scăpat ca prin minune cu viață, după ce un glonț tras de ruși a trecut la doar câțiva centimetri de capul său. Secvența a fost surprinsă și înregistrată de camarazii ucraineanului.

Incidentul a avut loc într-un apartament de bloc, de unde soldatul ucrainean și camarazii săi trăgeau asupra rușilor. Soldatul iese la geam și trage câteva rafale cu mitraliera, moment în care un glonț tras de ruși trece la câțiva centimetri de capul săi și se înfige în peretele din spate, împroșcând moloz asupra ucraineanului. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Soldatul pleacă rapid din cadrul geamului și se retrage lângă camarazii săi, parcă nevenindu-i să creadă că a scăpat cu viață.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri