Video IDF a demolat casa numărului 2 din Hamas, aflat în exil de mai mulți ani

Data publicării:
ezgif.com-optimize (6)

Armata israeliană a demolat marţi, în zori, locuinţa din Cisiordania a celui considerat nr. 2 în gruparea islamistă Hamas, Saleh al-Arouri, aflat în exil de mai mulţi ani. Imaginile au fost publicate pe rețelele sociale.

O „importantă forţă” israeliană a intrat în localitatea Aroura, la 20 km nord de Ramallah, în Cisiordania, unde a demolat prin explozie imobilul cu două etaje ce îi aparţinea lui Saleh al-Arouri, care trăieşte în exil în Liban, au spus mai mulţi locuitori citați de AFP. potrivit Agerpres

Armata israeliană a publicat la scurt timp imagini cu soldați SF care pătrund în casă și montează explozibili, pentru ca apoi să o arunce în aer.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În cadrul aceleiași acțiuni, forțele israeliene au mai arestat 38 de persoane căutate pentru activitățile lor și au confiscat mai multe arme.

Saleh al-Arouri, acuzat de Israel că ar fi „creierul” mai multor atentate, a fost ales în 2017 adjunct al şefului biroului politic al Hamas, Ismail Haniyeh, devenind astfel oficial nr. 2 al grupării islamiste.

După ce a stat aproape 20 de ani în închisorile israeliene, Saleh al-Arouri a fost eliberat în 2010 cu condiţia să plece în exil.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri