Imagini dramatice pe o stradă din Kiev: Un tanc trece peste o mașină. Șoferul a rămas blocat între fiare

Data actualizării: Data publicării:
Imagini dramatice pe o stradă din Kiev: Uu blindat rusesc trece peste o mașină
Imagini dramatice pe o stradă din Kiev: Uu blindat rusesc trece peste o mașină. Foto: Captură video

Imagini dramatice în Kiev. Un bărbat în vârstă a supraviețuit în mod miraculos după ce mașina în care se afla a fost călcată de un tanc. Autovehiculul a fost distrus în totalitate, iar șoferul a fost scos în viață din mașină.

Imaginile surprinse arată cum un blindat își schimbă direcția de mers și trece peste o mașină aflată de pe stradă.

În imaginile apărute pe rețelele sociale se observă cum mai multe persoane încearcă să scoată bărbatul rămas blocat în mașină.

Forțele ruse au intrat în districtul Obolon din Kiev, unde armata ucraineană se luptă în prezent cu ele, relatează presă ucraineană. Ministerul Apărării al Ucrainei le cere locuitorilor să nu părăsească casa. Districtul este la aproximativ 10 km de centrul Kievului.

Armata ucraineană spune că forțele armate sunt angajate în lupte la periferia capitalei Kiev, în Dymer și Ivankiv, unde au avansat un număr mare de vehicule blindate rusești.

Notă: Acestă știre a fost modificată, după ce o anchetă a procuraturii ucrainene a constatat că era vorba despre un vehicul al armatei ucrainene care a pierdut controlul și a trecut peste mașina aflată în mers.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri