Video Imagini virale. Un polițist aflat în afara serviciului a oprit un jaf armat la un supermarket în plină zi, în Barcelona

Data actualizării: Data publicării:
jaf spania
Foto: Captură Twitter/@mossos

Un polițist din Spania, aflat în timpul liber, a oprit un jaf la un supermarket din apropierea Barcelonei, iar momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere, relatează CNN.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Poliția catalană a publicat pe Twitter clipul video al incidentului, joi, iar acesta s-a viralizat în scurt timp, înregistrând peste 220.000 de vizualizări.

În clipul video, surprins de camerele de supraveghere din supermarket, se poate vedea cum bărbatul îl imobilizează pe suspect, punându-l la pământ și apoi luându-i cuțitul cu care era înarmat.

Suspectul, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a fost arestat pentru jaf armat. Acesta avea antecedente și a mai fost acuzat de fapte similare.

Polițistul aflat în afara serviciului a intrat în supermarketul dintr-un cartier din Mataro, la nord-est de Barcelona, în jurul orei locale 16:00, când l-a observat pe suspect stând lângă casier, care părea extrem de tulburat. Casa era deschisă.

Polițistul l-a întrebat pe angajat dacă totul este în regulă, însă suspectul a fost cel care a răspuns. Imediat, polițistul l-a prins pe suspect din spate, iar apoi a urmat o încăierare între cei doi. Polițistul a reușit, într-un final să-l imobilizeze pe suspect.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri