Video ACTUALIZARE. Trei morți și patru răniți după atacul de la mall-ul din Bangkok. Atacatorul este un copil de 14 ani

Data actualizării: Data publicării:
Copil cu ochelari și șapcă ținut de mâini de un polițist în uniformă specială
Băiatul de 14 ani a fost arestat după ce s-a predat poliției. A ucis trei oameni și a rănit alți patru cu o armă de foc în capitala Thailandei. Foto: Profimedia images

ACTUALIZARE 15:15.Bilanțul victimelor la atacul din Bangkok a fost actualizat de autoritățile thailandeze – trei oameni au fost uciși și alți patru au fost răniți în urma atacului în care un copil de 14 ani a tras cu o armă de foc într-un mall aglomerat.

Premierul Srettha Thavisin a anunțat că situația a fost adusă sub control și că atacatorul a fost arestat după ce s-a predat.

ACTUALIZARE 14:10. Patru oameni au fost răniți, marți, în incidentul de la mall-ul de lux din Bangkok. Suspectul, un copil de 14 ani, a fost arestat. El a folosit un pistol de mână pentru a trage în oamenii din centrul comercial.

--

Știrea inițială:

Focuri de armă au fost raportate într-un mall de lux din centrul Bangkok-ului, a anunțat, marți, poliția thailandeză, citată de BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Polițiștii au transmis că pornesc o operațiune la mall-ul Siam Paragon și că nu există încă confirmați morți sau răniți.

Pe rețelele sociale a fost raportată o situație activă de atentat cu arme de foc, însă autoritățile n-au dat încă vreo informație legată de incident.

Imagini video care par să fi fost făcute în incintra centrului comercial au fost publicate pe rețelele sociale. În ele, se aud clar împușcături într-un mall foarte aglomerat.

Martorii oculari au scris că s-au ascuns în magazine sau în toalete, iar stația de metrou din apropiere a fost închisă, conform presei locale.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri