Apar noi acuzații în cazul actorului Russell Brand, anchetat pentru viol și agresiune sexuală

Data actualizării: Data publicării:
Russell Brand
Russell Brand a devenit faimos ca actor, comediant și personalitate media. Foto: Profimedia Images

Ancheta împotriva actorului britanic Russell Brand, acuzat de viol şi agresiune sexuală de mai multe femei, a fost extinsă după noi acuzaţii, potrivit unui reportaj difuzat luni de BBC, confirmat în parte de poliţie.

După poliţia londoneză, acum poliţia din Thames Valley, care acoperă o zonă situată la vest de capitala britanică, este cea care anchetează acţiunile lui Russell Brand, actorul în vârstă de 48 de ani care a devenit un influencer anti-establishment pe reţelele sociale, unde îl urmăresc milioane de abonaţi.

La jumătatea lunii septembrie, Sunday Times şi postul de televiziune Channel 4 au dezvăluit acuzaţiile formulate împotriva sa de patru femei, una de viol, iar celelalte de agresiune sexuală şi abuz psihologic.

Actorul a negat acuzaţiile, susţinând că relaţiile sale au fost întotdeauna "consensuale". Evenimentele s-ar fi petrecut între 2006 şi 2013.

Ulterior, poliţia londoneză a declarat că a primit "o serie de acuzaţii" de agresiune sexuală, referitoare la evenimente "care nu sunt recente".

Russell Brand se confruntă cu o nouă acuzaţie de agresiune

Luni, în urma unor relatări ale BBC, un purtător de cuvânt al poliţiei din Thames Valley a confirmat că în urmă cu două săptămâni a primit "noi informaţii de la o femeie despre acuzaţii de hărţuire care datează din 2018", scrie News.ro.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, care a precizat că informaţiile fac obiectul unei anchete, nu a confirmat că este vorba despre Russell Brand.

Potrivit BBC, femeia s-a adresat deja poliţiei pentru a se plânge în mai multe rânduri între 2018 şi 2022, dar nu a fost luată nicio măsură.

De partea sa, Russell Brand ar fi acuzat-o şi el pe femeie de hărţuire la adresa sa în 2017.

Elon Musk și Andrew Tate au sărit să-i ia apărarea lui Brand la puțin timp după apariția primelor acuzații.

„Bineînțeles, nu le place competiția”, a scris Musk, pe Twitter, în răspuns la mesajul de pe platformă al lui Brand.

„Bine ai venit în club”, i-a scris, tot pe Twitter, Andrew Tate, alături de o imagine cu un cavaler cu mesajul - „Merg să mă lupt cu acuzațiile cățelelor nebune”.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri