Cauza morții actorului Cameron Boyce, dezvăluită. Anunțul medicului legist

Data publicării:
Cameron Boyce, actorul care a murit la 20 de ani
Actorul Cameron Boyce, care a murit la vârsta de 20 de ani. Foto: Guliver/GettyImages

Actorul Cameron Boyce, star al postului de televiziune Disney, care a murit în mod neaşteptat la vârsta de 20 de ani la începutul lunii iulie, a decedat din cauza epilepsiei, a indicat un medic legist din Los Angeles, citat de Press Association.

Actorul american, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Descendants", difuzată de Disney Channel, şi din serialul TV "Jessie", a murit după ce a fost găsit inconştient în reşedinţa sa din cartierul North Hollywood din Los Angeles, pe 6 iulie.

La momentul respectiv, familia lui a declarat că actorul a murit în somn din cauza unei crize care s-a produs ca urmare a unei afecţiuni medicale preexistente.

Marţi, Departamentul de medicină legală din comitatul Los Angeles a precizat că a fost determinată cauza morţii lui Cameron Boyce, pe care a descris-o drept o "moarte neaşteptată cauzată de epilepsie".

O investigaţie post-mortem a fost efectuată pe 8 iulie, însă au fost necesare teste suplimentare pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Cameron Boyce s-a născut în California şi era cunoscut şi pentru acţiunile lui umanitare.

La vârsta de nouă ani, tânărul actor pistruiat a debutat în actorie cu un rol în filmul horror "Mirrors" din 2008, apoi a apărut în comedia "Grown Ups" din 2010, în care l-a interpretat pe unul dintre fiii personajului jucat de actorul Adam Sandler.

La începutul anilor 2010, Cameron Boyce a început să joace personajul negativ Luke Ross în serialul "Jessie", care a fost difuzat timp de patru sezoane pe postul Disney Channel. El l-a interpretat apoi pe Carlos de Vil, fiul maleficei Cruella de Vil din "101 Dalmaţieni", şi a jucat în seria de lungmetraje "Descendants" produsă şi difuzată de acelaşi post de televiziune prin cablu.

Cameron Boyce fusese distribuit recent în episodul-pilot al unui serial produs de HBO, intitulat "Mrs. Fletcher".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri