Galerie Foto "Cel mai bătrân culturist din lume" nu se declară impresionat de fizicul lui, dar continuă să câștige concursuri la 90 de ani

Data publicării:
foto1
Jim Arrington are 90 de ani și este faimos pentru titlul de "Cel mai bătrân culturist din lume", obținut încă din 2015. Sursa foto: capturi video Guiness World Records / YouTube

Jim Arrington are 90 de ani și este faimos pentru titlul de "Cel mai bătrân culturist din lume", obținut încă din 2015. Cu toate acestea, nonagenarul spune că nu este impresionat de fizicul lui și dezvăluie că această percepție l-a motivat să continue să se întrețină și să câștige competiții și la vârsta de 90 de ani, scrie The Guardian.

Străbunicul din Los Angeles a vorbit recent, într-un interviu pentru Guiness World Records - care i-a certificat recordul încă de acum 8 ani, despre cum a atins un nivel de pregătire fizică superior multor oameni care nu au nici jumătate din vârsta lui.

Jim Arrington are 90 de ani și este faimos pentru titlul de
Jim Arrington are 90 de ani și este faimos pentru titlul de "Cel mai bătrân culturist din lume", obținut încă din 2015. Sursa foto: capturi video Guiness World Records / YouTube

Arrington a vorbit în interviu și despre părerea sa "foarte proastă" despre forma sa fizică, deși majoritatea oamenilor o consideră de invidiat.

"Văd toate aceste trupuri extraordinare și mi-am dat seama că singurul mod în care aș putea să mă remarc este dacă aș rezista mai mult decât toți", a declarat Arrington pentru Guiness, publicația faimoasă pentru baza sa de date de peste 40.000 de recorduri mondiale. "Și exact asta am făcut".

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

La peste 70 de ani de când s-a apucat de culturism, Jim Arrington merge la sala de fitness de trei ori pe săptămâna pentru a ridica greutăți timp de două ore de fiecare dată și face eforturi uriașe pentru este de părere că rezultatele bune se obțin doar cu muncă grea.

Străbunicul a pozat pentru revista Men's Health în 2022, iar după o lună a participat la un concurs organizat de Federația Internațională de Culturism și Fitness în Reno, Nevada, obținând locul trei la categoria peste 70 de ani. La categoria peste 80 de ani a fost singurul concurent.

Jim Arrington și-a reconfirmat recordul de "Cel mai bătrân culturist din lume" în 2022.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri