Cum arată trenul ultraluxos din Japonia, pentru care un bilet ajunge și la 10.000 de dolari

Data actualizării: Data publicării:
JR East/ Shiki-shima

Japonia a introdus pe căile sale ferate un tren luxos de ultimă generație, cu un design futurist, care le va oferi călătorilor o experiență de neuitat. Însă prețurile nu sunt deloc neglijabile: o călătorie de două sau patru zile costă între 2.860 și 10.000 de dolari, relatează BBC News.

JR East/ Shiki-shima

De aspectul luxos din interior s-a ocupat designerul Ken Kiyoyuki Okuyama, iar compania de căi ferate descrie trenul, mobilierul și decorațiunile ca fiind fabricate din cele mai bune materiale de tradiție japoneză.

Călătorii se pot relaxa în vagoanele cu design futurist și pot savura un pahar de șampanie, în timp ce admiră peisajele pitorești. Trenul Shiki-shima a efectuat prima călătorie pe 1 mai, cu plecare din Tokyo, ajungând până în insula Hokkaido, din nordul țării.

Trenul are o capacitate de 34 de persoane și este dotat cu săli de mese, în care călătorii sunt serviți cu preparate ale celor mai buni bucătari din Japonia, cușete și există chiar și un șemineu într-unul dintre cele 10 vagoane.

În ciuda prețului piperat, trenul nu duce lipsă de călători. Biletele pentru prima călătorie s-au epuizat rapid, iar până în martie 2018 fiecare călătorie este rezervată complet.

JR East/ Shiki-shima
JR East/ Shiki-shima

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri