De ce a fost ucisă Mihaela? Declarația șocantă a militarului italian care și-a ucis iubita româncă cu patru focuri de armă

Data publicării:
Mihaela Apostolides, românca ucisă de iubitul italian
Mihaela Apostolides, românca ucisă de iubitul italian FOTO: Facebook

Noi detalii ies la iveală în cazul morții Mihaelei, românca ucisă cu patru focuri de armă de către iubitul italian, în parcarea unui supermarket din orașul Cuneo.

Mihaela și bărbatul care a ucis-o, Francesco Borgheresi, 41 de ani, au fost filmați de camerele de supraveghere ale magazinului cu câteva minute înainte de crimă. Potrivit La Stampa, Mihaela Apostolides, 44 de ani, era în căutarea unui apartament în care să locuiască împreună cu fiica ei provenită din căsătoria cu un cetățean cipriot, de care s-a despărțit în urmă cu mai mulți ani.

Mihaela s-a despărțit de soțul cipriot în 2003, an în care s-a mutat în Italia. A rămas în relații foarte bune cu fostul partener, iar fiica lor a rămas la el, în Cipru. Însă anul acesta fata, de 19 ani, voia să se mute în Italia, motiv pentru care Mihaela a început să caute un apartament în care să locuiască împreună.

În perioada de carantină, femeia a locuit împreună cu iubitul italian. Vineri dimineață, au plecat împreună de acasă la cumpărături și pentru a viziona un apartament.

Era minunată, foarte serioasă și respectabilă. Mihaela urma să locuiască împreună cu fiica ei. De Francesco mi-a povestit. Aveau o relație, dar nu erau logodiți. El vroia să meargă cu el și să locuiască în Florența. Era foarte gelos... Nu mi-a vorbit niciodată urât despre Francesco. Probabil că a ajutat-o, dar, chiar dacă a trecut prin momente dificile, când nu a putut găsi un loc de muncă, nu știu să fi avut probleme serioase cu banii. Ea nu trăia pentru bani, dimpotrivă, ar fi ajutat pe toată lumea”, a spus Carmen, una dintre prietenele româncei.

Crima a avut loc în jurul orei 16.45, în parcarea unui supermarket. Francesco Borgheresi, militar, din Florența, a tras patru focuri în pieptul Mihaelei și a sunat apoi la poliție. La sosirea echipajului, el a fost imobilizat. Victima zăcea fără suflare pe scaunul pasagerului a unui autoturism.

Investigațiile au scos la lumină faptul că cei doi se cunoșteau de cel puțin doi ani și aveau o relaţie.

Francesco Borgheresi le-a spus anchetatorilor că era împreună cu Mihaela din 2018, iar în ultimele luni, în perioada de carantină, au locuit împreună. Borgheresi a mai spus că a ajuns să nu o mai suporte pe femeie și că îi cerea foarte mulți bani, relatează Corriere della Sera.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri