„Din păcate, va mai fi cu noi pentru o perioadă scurtă”. Fostul solist al trupei rock Smash Mouth este grav bolnav

Data publicării:
solist pe scena
Steve Harwell, 56 de ani, fostul solist al trupei rock Smash Mouth, mai are de trăit doar câteva zile FOTO: Getty Images

Medicii spun că Steve Harwell, 56 de ani, fostul solist al trupei rock Smash Mouth, mai are de trăit doar câteva zile, primind îngrijiri medicale acasă, a transmis duminică managerul trupei.

„Deși Steve este încă aici cu noi, din păcate, va fi doar pentru o perioadă scurtă de timp”, a transmis managerul Smash Mouth, Robert Hayes, pentru CNN.

Managerul a mai precizat că logodnica lui Harwell este alături de el.

„Sperăm că oamenii vor respecta intimitatea lui Steve și a familiei sale în această perioadă dificilă”, a mai spus Hayes.

Harwell a fost membru fondator și solistul trupei Smash Mouth, ale cărei cele mai cunoscute piese sunt „All Star” și „I’m a Believer”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Vocea emblematică a lui Steve este una dintre cele mai recunoscute voci ale generației sale. Steve și-a iubit fanii și i-a plăcut să cânte”, a spus Hayes.

Cu Steve Harwell solist, trupa s-a bucurat de mare succes și a fost nominalizată la Grammy pentru cea mai bună interpretare pentru „All Star”, o melodie care s-a bucurat de un succes internațional imens după ce a fost inclusă în coloana sonoră a filmului de animație „Shrek”, în 2001.

Harwell a părăsit trupa în 2021, din cauza problemelor de sănătate, iar în momentul de față noul vocalist este Zach Goode.

În decursul vieții Harwell s-a luptat cu alcoolismul, dar și cu alte probleme de sănătate. În 2013 a fost diagnosticat cu cardiomiopatie și ulterior cu o afecțiune neurologică - encefalopatia Wernicke - care i-a afectat memoria și vorbirea. Mai recent a fost diagnosticat și cu o boală a ficatului.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri