Doi părinți își dau în judecată fiul în vârstă de 30 de ani, pentru că nu vrea să se mute la casa lui

Data actualizării: Data publicării:
rotondo

Părinții unui american în vârstă de 30 de ani, din New York, au recurs la o soluție extremă pentru a-l convinge pe acesta să se mute la casa lui. Cei doi își dau în judecată fiul și au arătat în instanță că acesta nu contribuie la cheltuielile casei și nici nu ajută la treburile casnice, relatează BBC News.

Michael Rotondo, americanul în vârstă de 30 de ani, este acuzat de părinți că trăiește în continuare pe banii lor și în casa părintească, deși ei s-au oferit să îl ajute, inclusiv financiar, pentru a se muta la casa lui.

În ciuda a cinci scrisori de evacuare primite pe numele lui, bărbatul refuză să se mute, așa că părinții l-au dat în judecată.

Din punct de vedere legal, Michael Rotondo susține că nu i s-a dat o înșțiințare în timp util că trebuie să plece din casa părintească.

Părinții bărbatului se chinuie deja de luni de zile să îl convingă pe acesta să plece de acasă. Ei i-au oferit 1.100 de dolari și l-au pus să își caute o slujbă: „Sunt locuri de muncă disponibile chiar și pentru cei ca tine, care nu au experiență de lucru. Ia-ți o slujbă! Va trebui să muncești!”, i-au spus părinții.

Cazul familiei Rotondo va ajunge la Curtea Supremă la finalul acestei luni, cu doar câteva săptămâni înainte ca americanul să împlinească 31 de ani.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri