Donald Trump a insinuat că un jurnalist american este responsabil de moartea unei femei

Data publicării:
President Trump Departs White House For National Institutes Of Health
FOTO: Getty Images

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a insinuat , marți, pe Twitter, că jurnalistul și fostul congresman Joe Scarborough este responsabil pentru moartea lui Lori Klausutis, membră a echipei fostului politician, potrivit Politico.eu.

“Când se va deschide cazul împotriva lui Joe Scarborough pentru situația din Florida? A scăpat nepedepsit? Unii așa ar crede. De ce a părăsit Congresul atât de repede? Nu e evident? Ce se va întâmpla acum?”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Gazda programului de știri de pe postul MSNBC i-a cerut liderului de la Casa Albă ca, “de dragul Americii”, să înceteze să-i mai urmărească emisiunea.

„Pentru binele tău, așa cum o repet de ani de zile, pentru binele tău și de dragul Americii, nu te mai uita la programul nostru. Nu îți face bine. Cred că asta te distrage. Scrii prea mult pe Twitter”, i-a replicat jurnalistul.

Liderul de la Casa Albă se referea la moartea unui membru al echipei din Florida a fostului congresman Scarborough, în 2001.

În urma autopsiei lui Lori Klausutis s-a descoperit că aceasta suferea de o afecțiune cardiacă nediagnosticată, iar decesul a survenit în urma unei lovituri la cap. Potrivit unui medic legist, femeia a leșinat, iar în cădere s-a lovit la cap. Lori Klausutis nu a fost ucisă, au subliniat medicii. Scarborough se afla în Washington la data tragediei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri