Fetiță răpită de la școală de un bărbat deghizat în femeie. A dus-o la el acasă și a abuzat-o sexual timp de 27 de ore

Data actualizării: Data publicării:
persoane acoperita cu o patura, cu catuse
Andrew Miller a recunoscut că a răpit o elevă de școală primară, în timp ce era îmbrăcat în femeie FOTO: Profimedia Images

Un bărbat din Scoția a recunoscut că a răpit o elevă de școală primară, în timp ce era îmbrăcat în femeie, abuzând-o sexual timp de mai bine de 24 de ore.

Andrew Miller, cunoscut și sub numele de Amy George, a pledat vinovat pentru patru acuzații – răpire, agresiune sexuală, vizionare de pornografie în prezența unui minor și deținerea a 242 de imagini indecente cu copii.

Joi, la Înalta Curte din Edinburgh, un magistrat i-a spus bărbatului de 53 de ani că infracțiunile sale sunt „crime oribile”, de „cel mai mare grad de depravare” și că reprezintă „cel mai negru coșmar al fiecărui părinte”, relatează The Independent.

Procurorul a spus că, în luna februarie, Miller, care era deghizat în femeie, s-a oferit să o ducă pe fată acasă cu mașina, pentru că afară era frig, iar ea „părea zgribulită”.

Însă a dus-o la el acasă, unde a supus-o la agresiuni sexuale timp de 27 de ore. Fata a încercat în acest interval să fugă, dar nu reușit, pentru că ușa și geamurile erau blocate.

Dar într-un final a putut să sune poliția de la telefonul fix din casă, iar polițiștii au reușit să o localizeze. Poliția l-a arestat pe Miller, iar fata a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit instanței, Andrew Miller se află în plin proces de schimbare de sex. El își va afla sentința pe 15 august.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri