Sari la conținut

FOTO. Un copil a distrus farduri în valoare de 1.300 de dolari într-un magazin de cosmetice

O fotografie cu zeci de farduri distruse în magazinul de cosmetice Sephora a devenit recent virală pe rețelele de socializare. Paguba adusă magazinului din SUA a fost de 1.300 de dolari.

În timp ce mama era atentă la propriile cumpărături din magazinul de cosmetice, copilul și-a făcut de cap la raionul farduri de ploape, distrugând zeci de exemplare expuse în doar câteva minute, notează metro.co.uk.

Cineva a fotografiat „atrocitatea” și a publicat poza online.

„ Farduri de pleoape în valoare de 1.300 de dolari distruse de un copil mic. Sunt sigur că a crezut că sunt vopsele de degete și nu a avut idee că greșește. Nimeni nu își dorește să viziteze un magazin Sephora cu multe produse distruse și angajați nervoși. Așa că, mamelor, vă rugăm să veniți la cumpărături fără micuții dumneavoastră sau să îi supravegheați mereu. Nu e amuzant nici pentru voi, nici pentru ei, nici pentru produsele scumpe”, afirmă un purtător de cuvânt Sephora.

Pe aceeași temă

Povara datoriilor revine

MUNCHEN - Creșterea economică globală accelerează. Dar, înainte să deschidem șampania, trebuie să admitem că sporirea...