Incendiu de proporţii în New Jersey. Zeci de clădiri de pe faleza oraşului au ars în întregime

Data publicării:
incendiu

Incendiul a izbucnit la un chioşc de îngheţată şi s-a extins foarte repede, din cauza vântului puternic. Sute de pompieri s-au luptat cu focul timp de nouă ore dar, în ciuda eforturilor depuse, 30 de case au ars în întregime.

„Am alergat către magazinul meu ca să mai recuperez ceva, dar înăuntru nu puteam vedea nimic din cauza fumului. A trebuit să alerg 30 de metri până am dat de aer curat”, a spus unui dintre păgubiți.

Acum, totul aparţine trecutului. Şi este pentru a doua oară în ultimul an când faleza din New Jersey este distrusă. S-a mai întâmplat în luna octombrie a anului trecut, când uraganul Sandy a lovit coasta de est a Statelor Unite.

„Este inimaginabil să vezi toate aceste distrugeri, după ce am depus cu toţii eforturi de nedescris şi am petrecut atât de mult timp pentru a-i ajuta pe oamenii de aici să-şi refacă locuinţele”, a declarat Chris Christie, guvernatorul statului New Jersey.

Pagubele, care se ridică la câteva milioane de dolari, îi afectează enorm pe locuitorii din zonă, ale căror venituri vin în mare parte din activitatea turistică. Oamenii au cheltuit sume uriaşe de bani pentru a-şi repune afacerile pe picioare, după dezastrul lăsat în urmă, anul trecut, de uraganul Sandy.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri