Lauryn Hill, condamnată la trei luni închisoare cu executare

Data publicării:
lauryn hill foto

Lauryn Hill şi-a recunoscut vinovăţia încă de la finele anului trecut. Ea a plătit deja aproape un milion de dolari, datorii către statul federal şi către statul New Jersey. Artista în vârstă de 37 de ani a explicat că nu poate plăti întreaga sumă pentru că nu mai câştigă foarte mulţi bani din muzică.

Insensibil la problemele cântăreţei, un tribunal din New Jersey a decis că artista va sta trei luni după gratii, la care se vor adăuga alte trei luni de arest la domiciliu.

„Când Guvernul a cerut 36 de luni de închisoare, iar judecătorul dă numai trei luni, cred că sentinţa este corectă şi rezonabilă”, a spus Nathan Hochman, avocatul lui Lauryn Hill.

Câştigătoare a trei premii Emmy, Lauryn Hill s-a retras de pe scenă, pentru a-şi creşte cei şase copii. Cântăreaţa care altădată electriza mulţimile, alături de trupa Fugees, şi care a vândut 16 milioane de albume, se confruntă acum cu mari probleme financiare, iar publicul a uitat-o. După despărţirea de Fugees, Lauryn Hill a optat pentru o carieră solo, care însă nu i-a adus succesul scontat.

Lauryn Hill trebuie să se prezinte la închisoare pe data de 8 iulie, în cazul în care avocatul său nu va înainta apel.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri