Miraculoasa salvare a cățelului cu șase picioare găsit abandonat într-o parcare a unui supermarket

Data actualizării: Data publicării:
catelul ariel
Ariel, cățelul cu șase picioare care a fost găsit abandonat într-o parcare din Pembroke Dock în septembrie, a fost operat cu succes. FOTO? Facebook Greenacres Rescue

Ariel, cățelul cu șase picioare care a fost găsit abandonat într-o parcare din Pembroke Dock în septembrie, a fost operat cu succes. Pentru această intervenție chirurgicală care îi va schimba viața au fost strânși 15.000 de lire sterline, din donații, scrie BBC.

Câinele, o femelă din rasa Cocker Spaniel, a ajuns la un cabinet veterinar local pe 27 septembrie.

Adăpostul de animale din Pembrokeshire a făcut publică emoționanta poveste a cățelușului și a cerut proprietarului sau oricărei persoane care are informații despre el să vină la centru. Între timp, personalul a început un plan de tratament cu ajutorul medicilor veterinari.

catel-ariel-fb
Ariel, cățelul cu șase picioare care a fost găsit abandonat într-o parcare din Pembroke Dock în septembrie, a fost operat cu succes. FOTO? Facebook Greenacres Rescue

Câinele a fost numit Ariel, inspirat de personajul din „Mica Sirenă”, datorită aspectului picioarelor sale suplimentare, care par asemănătoare cu o coadă. În ciuda acestor picioare în plus, Ariel a fost evaluată de medici, care au concluzionat că organele sale sunt în regulă și că nu are nicio altă problemă. Cu toate acestea, pelvisul său nu s-a dezvoltat corect din cauza articulației suplimentare a șoldului.

Aproximativ 15.000 de lire sterline au fost strânse de la oameni din întreaga lume pentru intervenția chirurgicală care a fost un succes.  

Mikey Lawlor fondatorul și managerul adăpostului Greenacres Rescue, a declarat că au fost două proceduri de aproximativ două ore, care s-au desfășurat fără probleme. "A doua zi, s-a trezit, se plimba, mânca și bea apă. Acum trebuie doar să ne rugăm să nu facă vrei infecție, dar este într-adevăr pe cele mai bune mâini.”, a adăugat Lawlor.

El și-a exprimat speranța că Ariel va putea fi externată în acest weekend. „Apoi, după ce a avut câteva săptămâni de fizioterapie și recuperare, vom încerca să-i găsim o casă permanentă. Reacțiile pe care le-am primit până acum la povestea lui Ariel au fost incredibile. Nu le pot mulțumi suficient celor care au contribuit ca ea să poată fi ajutată”.

Medicul de la clinnica veterinară unde cățelul a fost operat a spus că intervenția a implicat specialiști în ortopedie, chirurgia țesuturilor moi, anestezie și radiologie. „Suntem mândri să inovăm și să tratăm animalele de companie precum Ariel. Suntem fericiți că un animal atât de drăguț și-a revenit atât de bine după operație.”, a spus el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri