O fată de 16 ani a murit după ce a fost lovită de trăsnet, în Florida. Ea se afla la vânătoare împreună cu tatăl ei

Data publicării:
adolescenta lovita de traznet
Baylee a fost majoretă, iar prietenii săi au spus că îi plăcea să vâneze și să-și petreacă timpul în natură. Foto: Captură Twitter

Baylee Holbrook, în vârstă de 16 ani, și tatăl ei au fost loviți de trăsnet, marți, în timp ce se aflau la vânătoare, în Florida, relatează BBC. Adolescenta a fost transportată la spital, unde a murit două zile mai târziu.

Cei doi se adăposteau sub un copac atunci când au fost loviți de trăsnet, au precizat autoritățile din comitatul Putnam. Tatăl copilei și-a pierdut cunoștința, dar ulterior s-a trezit și și-a găsit fiica inconștientă.

Baylee a fost apoi transportată de urgență la spital, unde a murit două zile mai târziu, joi dimineața, au declarat oficialii.

Colegii ei de clasă s-au adunat miercuri la Palatka Junior-Senior High School pentru a se ruga pentru ea și familia ei. „Îi păsa atât de mult de toți ceilalți, ținea foarte mult la prietenii ei”, a declarat Willie McKinnon, un prieten de familie, pentru CBS.

Baylee a fost majoretă, iar prietenii săi au spus că îi plăcea să vâneze și să-și petreacă timpul în natură.

Biroul șerifului din comitatul Putnam a avertizat că în această săptămână s-a înregistrat o creștere a numărului de trăsnete în zona Palatka, la aproximativ 96 km sud de Jacksonville.

În medie, 28 de persoane din SUA mor în fiecare an din cauza fulgerelor, arată statisticile oficiale. Cele mai multe accidente au loc în statele Florida, Texas, Colorado, Carolina de Nord și Alabama, în timp ce 73% din decese se produc în lunile de vară.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri