O femeie și-a omorât soțul în timpul unei transmisii live pe Facebook

Data publicării:
femeie
O femeie și-a omorât soțul în timpul unei transmisii live pe Facebook FOTO: Facebook/ Lowndes County MS. Sheriff's Office

O femeie din Mississippi, SUA, și-a împușcat mortal soțul în timpul unui live pe Facebook, spune poliția. 

Ofițerii din Lowndes au fost alertați cu privire la un incident grav de violență domestică în cursul zilei de sâmbătă, 25 martie. Ofițerii ajunși la adresă au arestat-o pe Kadejah Michelle Brown, de 28 de ani, sub acuzația de crimă, după ce un bărbat a fost găsit mort în casă, potrivit Newsweek.

S-a stabilit ulterior că victima era soțul femeii, de 28 de ani, care a murit după un foc de armă. Se pare că cei doi soți s-au luat la ceartă, iar lucrurile au scăpat de sub control la un moment dat.

Polițiștii au spus că incidentul violent a fost transmis live, pe Facebook.

Șeriful Eddie Hawkins a spus că cei doi soți aveau o relație extrem de tensionată, cu multe conflicte violente. „A fost o crimă tragică și fără sens, iar gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia victimei. Din fericire, Brown este în arest și așteptăm cu nerăbdare ca sistemul de justiție să o tragă la răspundere”, a spus șeriful.

Într-o postare pe Facebook, Biroul șerifului a precizat: „Victima a fost declarată moartă la fața locului. O armă cu calibru de 9 mm a fost recuperată la fața locului, împreună cu alte dovezi fizice. Brown a fost reținută fără incidente și dusă la Centrul de detenție pentru adulți din Lowndes County, unde este încarcerată în așteptarea primei înfățișări la instanță”.

În SUA au mai fost înregistrate astfel de cazuri, în care oameni au fost uciși în timpul unor transmisii online live. Anul trecut, un bărbat din California a fost arestat după ce transmis live momentul în care și-a împușcat mortal tatălui și mama vitregă.

Irvin Hernandez Flores, de 23 de ani, a fost acuzat de crimă cu premedidare.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri