O mireasă din Texas a avut 168 de domnișoare de onoare și a intrat în Cartea Recordurilor: „Unii nu au atâția prieteni”

Data publicării:
mireasa
O mireasă din Texas a bătut recordul pentru cele mai multe domnișoare de onoare. Foto: Guiness World Records

O mireasă din Texas a bătut recordul mondial pentru cele mai multe domnișoare de onoare: nu mai puțin de 168 de femei i-au fost alături în ziua nunții. Pentru asta, Tina Ackles a intrat în Cartea Recordurilor, potrivit site-ului oficial Guiness World Records.

Să alegi câte domnișoare de onoare vei avea la nuntă poate fi o dilemă pentru orice viitoare mireasă. Este greu să decizi cine va lua acest rol, în special când faci parte din grupuri mari de prieteni. Unele femei aleg să aibă două, altele mai multe. Dar câte domnișoare de onoare sunt suficiente? Pentru Tina, răspunsul a fost 168.

Tina s-a căsătorit pe 18 aprilie 2015, după 12 ani de relație cu soțul ei. Din 1999, ea face parte din Asociația Americană a Femeilor de Afaceri (ABWA). Când au aflat că vrea să se căsătorească, mai multe dintre colegele sale i-au propus să îi fie domnișoare de onoare.

„Nu am putut să refuz pe nimeni”, spune Tina.

Zis și făcut. A creat un grup în care să se organizeze, iar timp de un an au pus la punct toate amănuntele legate de ziua cea mare.

Culorile ABWA sunt roșu și negru, astfel că Tina a decis ca domnișoarele sale de onoare să fie îmbrăcate cu rochii negre, iar accesoriile să fie roșii. De asemenea, fiecare a adus o garoafă albă.

„Entuziasmul dinaintea evenimentului a fost copleșitor”, a adăugat Tina.

Printre cele 168 de domnișoare de onoare s-au numărat sora Tinei, două verișoare și nepoata ei.

La petrecerea organizată la Safety Harbor Resort din Tampa Bay, statul american Florida, au fost prezente și alte 180 de persoane.

Tina se declară fericită că deține titlul din Cartea Recordurilor, mai ales că au fost „probleme birocratice”.

„Funcționarului care a completat și depus certificatul de căsătorie i s-a părut „copleșitor” ca toate acele femei să vină două câte două la Starea Civilă”, spune ea.

„Unii glumesc că nu au atât de mulți prieteni câte domnișoare de onoare am avut eu”, a mai spus Tina.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri