O româncă a spart timp de 2 luni o gelaterie din Spania, de unde fusese concediată. S-a răzbunat mâncându-le înghețata

Data publicării:
romanca gelaterie furt
În semn de răzbunare pentru că a fost concediată, o româncă a spart în fiecare noapte, timp de două luni, o gelaterie renumită din Palma de Mallorca. Foto: Ultima hora

În semn de răzbunare pentru că a fost concediată, o româncă a spart în fiecare noapte, timp de două luni, o gelaterie renumită din Palma de Mallorca. Nu a făcut-o singură, ci împreună cu o altă fostă angajată a magazinului. Cele două intrau în fiecare seară pe ascuns, furau bani din casa de marcat, mâncau înghețată și apoi plecau.

Conform publicației spaniole Ultima Hora, Poliția Națională a arestat o spanioloaică și o româncă, după ce cele două au jefuit o cunoscută gelaterie din La Lonja, în Palma, în fiecare zi, timp de două luni. Una dintre ele primise indemnizația de concediere în urmă cu zece zile, iar cealaltă lucrase și ea acolo și fusese concediată.

Ricardo Falcone, proprietarul gelateriei Rivareno, una dintre cele mai vizitate din Palma, a explicat marți pentru Ultima Hora că femeile au intrat în incintă atunci când locația era închisă, folosind o copie a cheii de la ușa de la intrare pe care au făcut-o înainte să fie date afară.

În magazin sunt camere de supraveghere, dar au fost verificate doar imaginile din timpul programului de lucru, așa că nu s-a știut că timp de două luni fostele angajate au intrat și au sustras sume mici de bani. Într-o zi, din greșeală, cineva a vizionat o altă parte a filmării și totul a ieșit la iveală.

Se pare că cele două fete, în vârstă de 23 de ani, se prefăceau că aleargă de-a lungul Paseo Maritimo, noaptea, îmbrăcate în haine sport, iar când treceau prin fața gelateriei intrau rapid și furau mici sume din casă. Apoi mâncau și niște înghețată și plecau. Au făcut asta timp de două luni.

Falcone a calculat banii furați „între 10.000 și 15.000 de euro” și a explicat că, după ce a vizionat videoclipurile camerelor de securitate, luni seara, el și alți angajați i-au așteptat pe cei doi hoți. Cele două tinere, ca în fiecare seară, s-au întors la gelaterie, dar de data aceasta au căzut în capcană.

Omul de afaceri a sunat la Poliția Națională, care a trimis o patrulă și le-a arestat pe cele două suspecte.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri