O româncă s-a dus la înmormântarea lui Silvio Berlusconi și s-a apucat de furat

Data actualizării: Data publicării:
oameni in piata domului din milano la funeraliile de stat ale fostului premier silvio berlusconi
Miercuri, 14 iunie 2023, au avut loc funeraliile de stat ale fostului premier italian Silvio Berlusconi. FOTO: Profimedia Images

O româncă de 21 de ani a fost arestată la Milano fiind acuzată că l-a jefuit pe un tânăr de 18 ani care asista la funeraliile de stat organizate pentru fostul premier Silvio Berlusconi.

Miercuri, 14 iunie, Piața Domului din Milano a fost plină de oameni veniți să asiste la înmormântarea fostului premier care a murit luni, în spitalul în care fusese internat vineri. Printre ei, și o româncă de 21 de ani, care nu voia să-și prezinte omagiile, ci venise la furat, relatează Il Giorno.

Femeia și-a găsit imediat și victima - un tânăr de 18 ani, foarte concentrat să urmărească ceremonia de pe teresa unui fast food aflat în piață. Femeia s-a apropiat de el și i-a întins o foaie pe care scria ceva. Acesta a ridicat din umeri, moment în care ea a lăsat foaia pe masă, deasupra telefonului tânărului. A dispărut după câteva secunde luând de pe masa foaia cu tot cu telefon.

Din nefericire pentru ea, românca deja era urmărită de unul din nenumăratele echipaje de poliție venite în piață să asigure măsurile de securitate. Astfel, femeia a fost reținută imediat.

Potrivit sursei citate, hoața era cunoscută de poliție pentru mai multe fapte similare. A fost arestată preventiv.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri