Silvio Berlusconi a murit

Data actualizării: Data publicării:
silvio berlusconi rade

Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei, a murit, anunță agenția de presă italiană ANSA.

Silvio Berlusconi a fost internat vineri în spital, pentru o serie de „teste programate”, în legătură cu leucemia care i-a fost descoperită în urmă cu puțin timp.

Fratele său, Paolo, și fiica sa, Marina, au sosit luni dimineață, în jurul orei 09.30 (10.30 ora României), la spitalul San Raffaele din Milan, mai scrie ANSA.

Fostul premier al Italiei a fost internat de mai multe ori în ultima perioadă.

În urmă cu două luni au apărut informații potrivit cărora Silvio Berlusconi suferă de cancer (leucemie), iar politicianul, în vârstă de 86 de ani, se arăta optimist că va trece cu bine peste această situație.

„Am reuşit să revin chiar şi din situaţii dificile şi delicate”, a declarat el pentru un ziar care face parte din imperiul său mediatic.

Medicul său curant, dr. Alberto Zangrillo, recunoștea că fostul premier italian suferă de „o patologie gravă” şi se află într-o situaţie „dificilă”.

„Este clar că vorbim despre un pacient a cărui vârstă o cunoaşteţi cu toţii, cu o patologie şi o complicaţie care au fost precis definite”, declara dr. Zangrillo la începutul lunii aprilie.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri