Galerie Foto O tânără și-a anunțat moartea pe LinkedIn

Data actualizării: Data publicării:
danielle
Daniella Thackray, din Leeds, Marea Britanie, avea 25 de ani FOTO: Facebook/ Daniella Thackray

O tânără de 25 de ani și-a anunțat moartea pe LinkedIn, într-un mesaj emoționant adresat colegilor și apropiaților, în care și-a îndemnat logodnicul să „se bucure de viață”.

În mesajul către cei dragi, Daniella Thackray, din Leeds, Marea Britanie, care a lucrat în resurse umane, a spus că suferea de o formă rară și agresivă de cancer al căilor biliare, cunoscut sub numele de colangiocarcinom.

Daniella Thackray, din Leeds, Marea Britanie, avea 25 de ani FOTO: Facebook/ Daniella Thackray
Daniella Thackray, din Leeds, Marea Britanie, avea 25 de ani FOTO: Facebook/ Daniella Thackray

„Dacă citiți asta, înseamnă că am murit de cancer iar familia postează mesajul în numele meu”, începe mesajul postat pe LinkedIn în urmă cu câteva zile, potrivit The Independent.

„Am ales să nu plâng pentru că îmi pierd viața, în ciuda faptului că eram atât de devastată, ci să mă bucur de fiecare clipă care îmi mai rămăsese”, a mai spus Daniella.

Mi-am iubit viața... Tot ce am realizat a fost ceea ce mi-am dorit. Mi-am iubit slujba, mi-am iubit logodnicul, familia, prietenii și câinele, și casa pe care urma să o cumpărăm în viitorul pe care ni-l făceam împreună”, a mai scris ea.

Postarea a fost însoțită de o poză alb-negru în care Daniella este împreună cu câinele ei Leo pe o plajă. În mesaj, ea i-a mulțumit și lui Leo pentru că „i-a luminat cele mai negre zile”.

Daniella i-a adresat și logodnicului ei câteva gânduri: „Te iubesc și o voi face mereu. Îți mulțumesc că m-ai susținut și ai adus atât de multă dragoste și fericire în viața mea. Du-te și bucură-te de viață acum, o meriți.

Tânăra a scris prima dată despre boala de care suferea în urmă cu șapte luni, după ce suferise o intervenție chirurgicală. Le-a mulțumit atunci colegilor pentru tot spijinul pe care i l-au oferit.

Potrivit Institutului Național al Cancerului din Marea Britanie, colangiocarcinomul este o formă rară de cancer al căilor biliare care „în medie, afectează mai puțin de șase din 100.000 de oameni din întreaga lume”.

Majoritatea oamenilor nu au simptome la debutul bolii, dar când tumora devine mai mare, pielea și ochii se îngălbenesc, apar mâncărimi și dureri abdominale.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri