Pentru că nu și-a primit salariul la timp, un român din UK a spulberat cu mașina 12 autoturisme de lux din curtea unui dealer auto

Data actualizării: Data publicării:
masini

Un român de 36 de ani care, din răzbunare, a spulberat cu autoturismul său 12 mașini de lux, în valoare de 500.000 de lire sterline, parcate în curtea unui dealer auto din Marea Britanie, a ajuns la închisoare.

Înainte de a se urca la volan, Vasile Turcan s-a îmbătat cu apă de gură pe bază de alcool, potrivit anchetei. Românul a comis fapta din răzbunare, considerând că firma îi datorează bani, potrivit Daily Mail.

Românul își va petrece următoarele 12 luni în închisoare, după gestul nesăbuit comis la finele lunii iulie. Atunci, el s-a dus să scoată bani de la bancomat, dar a constatat că nu primise salariul. Considerând că acest lucru s-a întâmplat din cauza datoriei pe care o avea un dealer auto către firma la care lucra, Vasile a decis să se răzbune.

Astfel, după ce și-a făcut curaj cu câteva sticle de apă de gură cu concentrație de alcool de 27%, Vasile s-a urcat la volanul mașinii sale, pe care și-o cumpărase cu două săptămâni înainte cu doar 200 de lire sterline, și s-a dus spre dealerul auto din Warwickshire. A intrat cu mașina în curte și a lovit toate cele 12 mașini parcate afară, în valoare de peste 500.000 de lire, provocându-le avarii evaluate la aproximativ 50.000 de lire.

În fața instanței, bărbatul și-a recunoscut faptele și a spus că a decis să se răzbune pentru că nu-și primise salariul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri