Petrecere ilegală dintr-o casă din Melbourne descoperită după ce o persoană a comandat la un fast-food 20 de meniuri

Data publicării:
fast food
FOTO: Getty Images

Autoritățile din statul australian Victoria au povestit cum un simplu gest a dus la descoperirea unei petreceri ilegale într-o casă din Melbourne.

Oamenii din stat au voie să primească în case un număr limitat de vizitatori, iar regula a fost întărită săptămâna aceasta, când o serie de restricții au fost reintroduse în zona metropolitană Melbourne, potrivit news.com.au.

Doi paramedicii, care s-au oprit la un fast-food din Dandenong pentru a-și lua mâncare, au intrat la idei când au auzit că o mașină urma să facă o livrare de 20 de meniuri la o adresă și au anunțat poliția.

Shane Patton, comisar șef al Poliției Victoria, a explicat povestea bizară într-o conferință de presă: „Paramedicii au vorbit cu oamenii de la KFC și, ulterior, ne-au anunțat pe noi, am obținut numărul de înmatriculare al mașinii și am urmărit-o. Am ajuns la acea adresă din Dandenong. Când am intrat, erau două persoane care păreau adormite, dar și 16 care se ascundeau în casă. Am aflat că era o petrecere pentru o zi de naștere. Este ridicol acest tip de comportament”.

Persoanele care au participat la acea petrecere au fost amendate, în total, cu 26.000 de dolari australieni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri