Războiul declarațiilor | Erdogan îl acuză de terorism pe Netanyahu

Data publicării:

Violenţele dintre israelieni şi palestinieni încing spiritele între Turcia şi Israel. Preşedintele Recep Erdogan l-a acuzat de terorism pe premierul Benjamin Netanyahu, o nouă declaraţie dintr-un şir care a început ieri. Liderul de la Ankara susţinuse că Natanyahu a comis un atac inuman asupra palestinienilor, iar acesta din urmă a spus că nu are nevoie de sfaturile unui lider care bombardează civili, aluzie la atacurile armatei turce împotriva kurzilor.

Recep Erdogan, preşedintele Turciei: Hei, Netanyahu, noi nu purtăm ruşinea de a fi invadatori. Tu eşti un invadator! Ocupi acele pământuri şi, în acelaşi timp, eşti un terorist! Hei, Netanyahu, eşti un om foarte slab şi foarte ciudat. Întâi de toate, adună-te, fiindcă avem de-a face cu terorişti. Dar ţie nu-ţi pasă de terorişti, fiindcă ţara ta e una teroristă. Nimeni nu te iubeşte cu adevărat pe lumea asta.

Între timp, între israelieni şi palestinieni au fost noi ciocniri în Fâşia Gaza, Cisiordania şi Ierusalim. 16 oameni au murit şi o mie au fost răniţi până acum în confruntări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri