Regina Elisabeta a II-a a decis să ignore interviul pe care Harry şi Meghan l-au acordat lui Oprah Winfrey

Data actualizării: Data publicării:
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, alături de prinţul Harry şi Meghan Markle
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, alături de prinţul Harry şi Meghan Markle, în iunie 2018. Foto: Profimedia Images

Regina Elisabeta a II-a va „ignora” mult-aşteptatul interviu luat de Oprah Winfrey prinţului Harry şi soţiei sale Meghan. Sunday Times a relatat că regina nu va urmări interviul, calificat drept un „circ” de către consilierii regali, ci se va concentra pe problemele naţionale, informează Agerpres.

Conversaţia televizată de două ore a lui Harry şi Meghan, care a alimentat tensiunile în interiorul monarhiei britanice, va fi difuzată în SUA duminică seara înainte de a apărea la ITV luni.

„Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca, după tot acest timp, noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi. Dacă acest lucru vine cu riscul de a pierde lucruri, vreau să spun că există multe care s-au pierdut deja”, a declarat Meghan, ducesă de Sussex în interviul acordat lui Oprah Winfrey.

Susținătorii monarhiei sunt furioși pentru că Meghan Markle atacă familia regală, la nici trei ani de când a fost primită în casa de Windsor.

Între timp, Sunday Express a relatat că regina se gândeşte acum „doar la datorie şi la prinţul Philip”, aflat în aceste zile în spital.

Consilierii regali ameninţă şi ei cu dezvăluiri despre cuplul Harry-Meghan

În extrasele interviului luat de Oprah Winfrey, lansate în ultimele câteva zile, Meghan a criticat constrângerile cu care s-a confruntat în calitate de membru activ al familiei regale şi a mărturisit că este „eliberator” să poată „spune da” unei solicitări de interviu din partea realizatoarei americane de televiziune.

În replică, consilierii regali sunt pregătiţi să riposteze cu noi dezvăluiri despre comportamentul cuplului dacă monarhia este atacată.

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze pe marginea acestor relatări.

Ducii de Sussex au fost văzuţi ultima dată împreună cu familia lor chiar la slujba de la Westminster Abbey cu ocazia Zilei Commonwealth-ului din martie anul trecut, fiind aşezaţi în apropiere de regină, Charles, Camilla şi William şi Kate.

Prințul Harry și soția sa, Meghan, au părăsit definitiv Casa Regală britanică, după ce au anunțat-o pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii că nu îşi vor relua îndatoririle de membri ai monarhiei.

Harry şi Meghan, care au anunţat recent că aşteaptă al doilea copil, au şocat anul trecut membrii familiei regale după ce şi-au anunţat intenţia de a renunţa la atribuţiile regale.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri