Român executat în stil mafiot la Roma de un motociclist care a trecut în viteză și l-a împușcat. Asasinatul, pus la cale de 3 indivizi

Data actualizării: Data publicării:
barbat tuns scurt
Mihai Roman, un zidar din România, în vârstă de 33 de ani, a fost împușcat în fața locuinței sale din Roma FOTO: Roma Today

Trei bărbați au fost arestați la Roma, fiind suspectați că l-au asasinat pe Mihai Roman, un zidar din România, în vârstă de 33 de ani, chiar în fața blocului în care locuia acesta.

Crima brutală s-a petrecut anul trecut, pe data de 8 martie. Mihai se întorcea acasă de la muncă și era pe trotuar, la câțiva metri de blocul în care locuia, când un bărbat aflat pe o motocicletă a tras două focuri de armă asupra lui, după care a păsărit zona în trombă.

Vecinii au sunat la serviciul de urgență, iar un echipaj medical a sosit în scurt timp la fața locului, însă românul era deja mort.

La data respectivă s-a presupus că românul a căzut victimă unei reglări de conturi, însă ancheta a stabilit că, de fapt, a fost vorba de o răzbunare, după ce românul l-ar fi jignit pe unul din suspecții aflați acum în spatele gratiilor.

Potrivit Roma Today, Mihai Roman ar fi intrat în conflict cu un bărbat de 27 de ani, născut în Italia, dar care provine dintr-o familie de romi din România. Acesta ar fi comandat asasinarea zidarului, după o ceartă serioasă care a avut loc între cei doi, în timpul căreia zidarul i-ar fi adresat cuvinte jignitoare suspectului. Asasinatul ar fi fost comis de un bărbat de 29 de ani, care se afla pe motocicleta condusă de un alt bărbat, de 37 de ani, de asemenea, român.

Cei trei sunt acuzați de omor calificat, iar doi dintre ei și de deținere și uz de armă de foc.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri