Scandal între români şi americani într-un cartier din Houston. Grupul de etnie romă este acuzat că a furat bicicleta unui copil

Data publicării:
soacra

Câteva zeci de români de etnie romă şi americani s-au bătut vineri, la Houston, din cauza unei biciclete pe care conaţionalii ar fi furat-o de la un copil american. Părinţii acestuia au încercat să o recupereze, moment în care a început scandalul. În timpul acestuia au fost răniţi şi doi poliţişti.

Americanii şi-au dat seama că bicicleta pe care i-o cumpăraseră de Crăciun copilului lor dispăruse. Au găsit-o la o familie de români care locuia în apropiere. „Împreună cu soţia mea şi fiul meu am recuperat bicicleta şi am dus-o în casă. Oamenii aceştia au luat bâte şi sticle şi au lovit-o pe soacra mea în cap”, povesteşte tatăl copilului păgubit.

Zeci de oameni s-au strâns în faţa casei americanilor, moment în care a început o bătaie generală. Unul dintre copiii familiei de români a fost rănit în confruntare, iar doi poliţişti au avut nevoie şi ei de îngrijiri medicale.

Conflictul s-a încheiat după câteva zeci de minute, când poliţiştii au reuşit să îi despartă pe scandalagii, iar unii dintre ei au fost reţinuţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri