Semnificația culorilor purtate de Regina Marii Britanii la nunta prințului Harry cu Meghan Markle

Data actualizării: Data publicării:
Britain Royal Wedding
Foto: Agerpres

Evenimentul monden al anului - nunta dintre prințul Harry și Meghan Markle - a fost marcat de eleganța simplă a rochiei purtate de mireasă, dar și de ținute îndrăznețe și colorate, cum a fost cea a Reginei Elisabeta a Marii Britanii.

Britain Royal Wedding
Foto: Agerpres

Regina Elisabeta a ajuns la biserică cu numai câteva minute înainte de începerea ceremoniei, așa cum cere protocolul, însoțită de prințul Philip și îmbrăcată într-o ținută verde neon, completată cu tonuri de mov și gri. Ținuta creată de Stewart Parvin a fost completată de o pălărie marca Angela Kelly și de bijuterii din cristale și perle. De altfel, express.co.uk, scrie despre o broșă veche de 92 de ani, care a atras atenția tuturor.

Britain Royal Wedding
Foto: Agerpres

Potrivit lui June McLeod, autoarea cărții „Psihologia Culorii Astăzi”, este de părere că nuanțele pe care Regina Marii Britanii le-a ales transmit un mesaj foarte clar, scrie Good Housekeeping. Verdele semnifică evoluția și renașterea. Nuanța denotă respect și planuri de viitor, este de părere McLeod. Cât despre mov, acesta este culoarea mândriei, simbolizează curățenia și indică creativitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri