Soțul prezentatoarei BBC care a murit dezvăluie cuvintele fiului său de 3 ani, după ce și-a pierdut mama

Data publicării:
rachael bland

Soțul prezentatoarei BBC Rachael Bland, care a murit de cancer la sân, la începutul lunii septembrie, a povestit cu fiul lor, Freddie, în vârstă de doar 3 ani, l-a ajutat să suporte mai ușor dispariția soției sale.

Steve Bland a povestit că moartea soției sale, care avea doar 40 de ani, l-a doborât din punct de vedere psihic. La un moment dat, bărbatul spune că a început să plângă, după ce se răstise la fiul lui. Copilul este cel care l-a încurajat și l-a consolat. „Tati, nu-ți face griji. Suntem doar noi doi acum. O să fie bine”, i-a spus copilul.

Bland a povestit că nici el, nici soția lui nu și-au dat seama cât de dificile vor fi ultimele zile din viața ei. „A fost ca nimic ce ți-ai putea imagina. Îi era din ce în ce mai rău. Nimeni nu m-a pregătit pentru asta, nu mi-a explicat cât de solicitante vor fi ultimele 4-5 zile. Poate că mă înșel, dar cred că dacă Rachael ar fi știut cât de greu va fi, proababil ar fi vrut să meargă într-un centru de îngrijire. Niciunul dintre noi nu știa că va fi așa de greu”, a spus acesta.

După moartea soției sale, Steve Bland spune că a durat câteva zile până când l-a lovit durerea pierderii lui Rachael. Însă fiul său a fost acolo să îl consoleze.

„Am țipat la el pentru că nu voia să se îmbrace. Apoi am început să plâng, pentru că m-am suparat pe mine însumi că mă răstisem la un copil. Și s-a întors spre mine și mi-a spus: «Tati, plângi din cauza lui mami?» Iar eu i-am răspuns că da. Apoi mi-a zis: «Tati, nu-ți face griji. Suntem doar noi doi acum. O să fie bine»”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri