Spania. Un premiu de 4,7 milioane de euro nu a fost revendicat de un an

Data publicării:
TRAGEREA LOTO-AFP Mediafax Foto-ANDREAS SOLARO-5

Biletul a fost cumpărat în luna iunie a anului trecut, de la una dintre zecile de agenţii loto din localitatea La Coruna. Cel care l-a completat a avut parte însă de un ghinion teribil: l-a uitat pe tejghea. A fost găsit de proprietarul agenţiei, care şi-a revenit cu greu din şoc.

„Stăteam în picioare şi a trebuit să mă aşez, aproape că scaunul s-a rupt în acel moment. M-am gândit că biletul îmi va arde mâinile şi mi-am spus că nu poate fi adevărat”, a povestit Manuel Reija, proprietarul agenţiei loto.

Bărbatul a anunţat imediat autorităţile din La Coruna, care au început să-l caute pe câştigător. Numele agenţiei loto nu a fost făcut public, aşa că cei care revendică premiul trebuie să dovedească faptul că ştiu de unde a fost completat biletul. În plus, ei trebuie să spună şi ora aproximativă la care l-au cumpărat.

„Au existat oameni care au revendicat premiul, dar erau numai glume, nimeni nu a vorbit serios. În cazul în care apare cineva, voi vorbi cu cei de la Primărie, ei sunt responsabili de acest lucru”, a mai spus proprietarul agenţiei loto.

Situaţia este cu atât mai complicată cu cât La Coruna este o cunoscută destinaţie turistică, aşa că biletul putea fi cumpărat şi de un turist. Potrivit legii spaniole, proprietarul unui bilet câştigător are la dispoziţie doi ani pentru revendicarea premiului. După această perioadă, un judecător va decide unde vor ajunge banii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri