Surpriză de proporții. Ce au descoperit polițiștii germani în acest microbuz înmatriculat în România

Data publicării:
masina oprita in Germania
FOTO: Poliția Federală Germană

Polițiștii germani au avut parte de o surpriză uriașă atunci când au oprit la Puttgarden, pentru un control de rutină, un microbuz înmatriculat în România. În afara celor trei pasageri care ocupau locurile din față, printre zeci de bagaje, biciclete și scaune, ofițerii au descoperit opt persoane.

Cei 11 români veneau din Danemarca cu microbuzul din care au scos banchetele tocmai pentru a face spațiu cât mai amplu pentru bagaje. Poliţia germană le-a oprit călătoria şi i-a obligat să ajungă în ţară cu trenul, relatează ln-online.de.

Românii tocmai tocmai coborâseră de pe bac și au fost opriți la Puttgarden pentru că mașina era supraîncărcată. După ce i-au legitimat pe cei trei bărbați din față, poliţiştii au deschis uşa dubiţei și au fost mirați să descopere opt oameni înghesuiţi printre zeci de genți, biciclete, anvelope și chiar câteva biciclete.

Considerând că cei opt pasageri ar fi în pericol de moarte în cazul unui impact sau a unei frânări bruște, polițiștii i-au trimis acasă, în România, cu trenul. Grav este că maşina nu avea asigurare, iar şoferul nu deţinea permis de conducere. Mașina a fost sechestrată, iar șoferul a fost dus la sediul poliției pentru anchetă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri