Tânără din România care și-a cunoscut iubitul pe Facebook, ținută prizonieră la Madrid timp de un an. Cum a fost salvată

Data publicării:
roman

Poliția spaniolă a eliberat o tânără din România care era sechestrată de iubitul ei, arestat în urma operațiunii. De asemenea, au fost arestate și două rude ale bărbatului, care l-au ajutat pe acesta să-și țină iubita prizonieră.

Investigația în acest caz a început în după-amiaza de 6 ianuarie, când poliția a primit un apel de la Ambasada României în Spania, potrivit Tele Madrid. Ambasada fusese informată că o tânără din România era sechestrată la Madrid de iubitul ei, după ce mama acesteia a înaintat o plângere la autoritățile din țară, pe data de 31 decembrie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Anchetatorii spanioli au stabilit în scurt timp locația victimei, un imobil din San Blas. În casa respectivă locuiau trei persoane - iubitul româncei și două rude - care au negat inițial că o cunosc, însă femeia dată dispărută a fost descoperită ascunsă în bucătărie.

Românca a spus că a ajuns în Spania la începutul anului 2019, după ce a cunoscut pe Facebook un conațional stabilit la Madrid. Femeia a fost convinsă de iubitul de pe internet să meargă în Spania și la scurt timp după sosire au început problemele. Femeia nu avea voie să iasă din casă neînsoțită, iar atunci când și-a anunțat iubitul că vrea să-și caute un loc de muncă, acesta a început să fie violent. În plus, a fost împiedicată să se întoarcă în țară. În scurt timp, ea nu a mai avut voie să iasă din casă, i s-a luat pașaportul și nu i s-a permis accesulla mobil.

După eliberare, femeia a fost dusă la spital și a fost preluată în grijă de un serviciu de asistență socială, întrucât nu are niciun venit și nici cunoștințe în Spania care ar putea să o ajute.

Iubitul femeii a fost acuzat de sechestrare de persoane și agresiune și acum se află în spatele gratiilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri