Video Tragedie la un raliu din Ungaria: 4 morți și cel puțin 7 răniți, după ce o maşină a intrat într-un grup de spectatori

Data actualizării: Data publicării:
raliu
Foto: Captură video X/ Vadhajtások.hu

Patru oameni au murit și alți șapte au fost răniți, duminică, în timpul unui raliu în Ungaria, după ce o mașină a intrat într-un grup de spectatori, a anunţat poliţia, citată de AP, potrivit News.ro. 

Accidentul a avut loc în timpul unei curse între oraşele Labatlan şi Bajot, în apropierea Dunării, în nord-vestul Ungariei, a anunţat poliţia din comitatul Komárom-Esztergom într-un comunicat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu s-a stabilit motivul pentru care maşina a ieşit de pe şosea - o Skoda Fabia Rally 2, potrivit presei locale.

În înregistrarea video postată online de site-ul RTL.hu, se poate vedea cum vehiculul se deplasează cu viteză maximă în linie dreaptă pe un drum îmbibat cu apă. Traiectoria maşinii pare să fi fost întreruptă, probabil după ce a lovit bordura şi gazonul. Maşina a derapat apoi câteva zeci de metri înainte de a intra în spectatorii de pe marginea drumului.

Opt ambulanţe şi patru elicoptere de salvare au fost trimise la faţa locului, potrivit RTL.hu. Raliul Esztergom-Nyerges a fost oprit imediat după accident.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri