Ultimul cadou al lui Stephen Hawking. 50 de invitați au luat parte la eveniment

Data actualizării: Data publicării:
Yuri Milner And Stephen Hawking Announce Breakthrough Starshot, A New Space Exploration Initiative
Foto: Gulliver/Getty Images

În timp ce sute de oameni au ieșit pe străzi, sâmbătă, pentru a-și lua la revedere de la fizicianul Stephen Hawking, 50 de persoane nevoiașe au primit un prânz în numele acestuia.

Yuri Milner And Stephen Hawking Announce Breakthrough Starshot, A New Space Exploration Initiative
Foto: Gulliver/Getty Images

Familia lui Stephen Hawking a donat bani pentru ca 50 de oameni din Cambridge să se poate bucura de o masă de Paște. Evenimentul a fost descris ca un „cadou de la Stephen”.

Alex Collis, de la organizația FoodCyle, care s-a ocupat de organizarea evenimentului, a dezvăluit pentru BBC că familia fizicianului a donat bani pentru mâncare și decorații.

„Au vrut să facă ceva pentru oamenii care trec prin momente grele. A fost un gest foarte frumos… și a fost foarte drăguț din partea lor să se gândească la FoodCycle”, a spus Collis.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei 50 de oameni care au luat parte la eveniment au aplaudat înainte să se așeze la masa de Paște.

FoodCyle este o organizație caritabilă din Cambridge care oferă mese gratuite oamenilor care au nevoie de ele. Evenimentele sunt organizate în biserica din centrul orașului, iar pentru prepararea meselor se folosesc produse proaspete, care în caz contrar ar fi aruncate.

Înmormântarea profesorului Stephen Hawking a avut loc în aceeași zi, la Great St. Mary’s Church.

Spephen Hawking a murit în ziua de 14 martie, la vârsta de 76 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri