Un astronaut NASA este acuzat că a comis prima infracțiune din spațiu

Data actualizării: Data publicării:
statia spatiala internationala
Foto: Guliver/GettyImages

Un astronaut NASA este acuzat de furt de identitate și accesarea ilegală a informațiilor financiare ale fostului partener de viață în timp ce se afla pe Stația Spațială Internațională, informează Sky News.

Anne McClain neagă acuzațiile aduse de fosta sa parteneră de viață, Summe, Worden, care a depus plângeri la FCC și NASA.

NASA investighează plângerea lui Worden, care spune că Anne McClain, astronaut al agenției spațiale americane, i-a accesat contul bancar în timp ce se afla pe Stația Spațială Internațională, potrivit New York Times. McClain este acuzată de furt de identitate și accesarea ilegală a unor informații private ale fostei sale partenere.

Anne McClain, despre care se crede că se află pe lista scurtă să devină prima femeie pe Lună, a mărturisit că a accesat contul, fără însă a lua vreo acțiune.

McClain s-a întors pe Pământ după ce a petrecut șase luni pe Stația Spațială Internațională și contestă plângerea, declarând că verifica situația financiară a cuplului la cel cum o făcuse anterior în modul stabilit.

Anne McClain și Summer Worden au fost căsătorite, însă s-au despărțit în 2018.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri