Un bărbat a dat în judecată poliția pentru că o femeie ofițer i-a intrat în casă și l-a văzut dezbrăcat, ieșind de la duș

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu barbă și ochelari
Un bărbat a dat în judecată poliția canadiană după ce o polițistă l-ar fi văzut dezbrăcat FOTO: captură video Global News BC

Un bărbat a dat în judecată poliția canadiană după ce ar fi găsit o polițistă în dormitorul său când a ieșit dezbrăcat de la duș.

Presupusul incident a avut loc în iunie 2022 și l-a implicat pe Kirk Forbes, din Coquitlam, Columbia Britanică.

Bărbatul a spus că tocmai terminase de făcut duș și a intrat în dormitor, unde a găsit-o pe polițistă. Ea nu s-ar fi prezentat și a spus cine este abia după ce a fost întrebată, potrivit The Independent, care citează presa canadiană.

Polițista i-ar fi spus că intenția ei era aceea de a-i înmâna o amendă de circulație.

„M-am simțit violat în propria mea casă”, a spus Forbes pentru CBC. „Acesta este locul în care ar trebui să fiu în siguranță.”

Forbes spune că după ce a fost văzut dezbrăcat de polițistă a suferit un șoc și s-a simțit jenat, a spus el. După câteva minute, când și-a revenit în fire și s-a îmbrăcat, s-a dus în living și a găsit și un polițist bărbat care îi percheziționa locuința.

Ofițerii i-au spus lui Forbes că au bătut la ușa și au constatat că aceasta era deschisă. Unul dintre ofițeri chiar a glumit că ar putea să fie puși în situația să investigheze și o potențială spargere înainte de a-i înmâna amenda lui Forbes.

Poliția a transmis într-un comunicat că ofițerii au intrat în casa lui Forbes după ce au evaluat situația și au considerat că reședința era „aparent nesigură”. Forbes, pe de altă parte, susține că nu era la curent cu încălcarea regulii de circulație pentru care a fost amendat, incident care a avut loc în 2021, și că niciodată nu a fost informat că a greșit într-un fel, lucru neobișnuit.

În plângerea lui, Forbes spune că acum se simte neliniștit în propria casă. De asemenea, el susține că a încercat de mai multe ori să obțină explicații cu privire la incident și că o dată, când a telefonat la poliție, persoana care a răspuns l-a numit „tipul de la duș”.

„A fost destul de deranjant să aflu că, dintr-un motiv oarecare, acest incident a devenit subiectul de discuție al secției de poliție și, cu siguranță, acesta nu este un sentiment plăcut”, a declarat Forbes pentru presa canadiană.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri