Un bărbat a povestit că a asistat la propria moarte. "Am revenit la viață după ce am stat 45 de minute închis într-un sac mortuar"

Data publicării:
cadavru bagat in sac scos de la frigider la morga pentru autopsie
Un bărbat din Texas a povestit pentru Insider experiența prin care a trecut după ce a luat "un supliment suspect" cumpărat online și care aproape l-a ucis. Foto: Getty Images

Un bărbat din Texas a povestit pentru Insider experiența prin care a trecut după ce a luat "un supliment suspect" cumpărat online și care aproape l-a ucis. El a fost găsit inconștient în baia unui fast-food, iar medicii sosiți la fața locului au constatat decesul și l-au pus într-un sac mortuar. În drum spre spital, după 45 de minute, un medic care i-a verificat pulsul a constatat că bărbatul trăia.

Vincent Tolman, din Texas, a povestit experiența care l-a făcut să nu se mai teamă de moarte.

"Prietenul meu și cu mine luasem un supliment suspect pe care îl cumpărasem online, dar în momentul în care l-am consumat, am știut că ceva nu era în regulă. Ne-am repezit la cel mai apropiat restaurant în speranța că ceva mâncare ne va face să ne simțim mai bine. În schimb, am început să simt greață, așa că m-am dus la baie. Deodată, un fior rece ca gheața mi-a trecut prin corp și mi-a cuprins pieptul și totul a început să se învârtească în jur", a declarat bărbatul.

El a susținut apoi că s-a văzut pe el însăși cum zace pe podea băii.

"Îl descriu ca fiind "trupul" deoarece nu m-am recunoscut la început. Persoana pe care am văzut-o nu semăna cu mine. Arăta ca un cadavru. Am urmărit cum serviciile de urgență au încercat resuscitarea, dar la scurt timp s-au oprit și au renunțat. Au băgat corpul într-un sac mortuar galben aprins și l-au transportat în portbagajul unei ambulanțe", a susținut Tolman.

El a povestit că după aproximativ 45 de minute de mers cu ambulanța, un medic a decis să verifice din nou pulsul bărbatului.

"După mai multe minute de verificări și reverificări, medicul a spus mai târziu că a simțit un puls slab pe piciorul meu. Acesta a intrat în acțiune și a început să alimenteze plămânii cu oxigen și să conecteze un defibrilator. După prima undă de șoc nu a fost niciun răspuns, dar după a doua rundă a obținut o bătaie a inimii, iar după a treia rundă a obținut o bătaie constantă a inimii. Era slabă, dar era constantă și era suficientă pentru a susține viața", a spus bărbatul care a povestit că a dat ochii cu moartea.

Când a ajuns la spital, el a început să aibă convulsii și să vomite. "Dintr-o dată am simțit că cineva îmi lega brațul stâng și mi-am dat seama - trupul era, de fapt, al meu. A fost sfâșietor... Cum se putea ca în tot acest timp să fi asistat la propria mea moarte? Am fost în comă timp de trei zile, declarată oficial de către medici - în moarte cerebrală. Medicii au spus familiei mele că aveam șanse mici de supraviețuire", a spus el.

Bărbatul a povestit că după trei zile a deschis ochii și că se simțea bine fizic. Medicul neurolog a declarat că acest caz este un "miracol".

 

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri